Nico Andries bvba

Alle verzekeringen - Leningen & beleggingen

Image not available

Over ons

Wat u over Nico Andries bvba moet weten.

Nico Andries bvba is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Nico Andries bvba tot uw dienst

Bvba Nico Andries is een onafhankelijk verzekeringskantoor met Dhr Nico Andries als enige zaakvoerder  en contactpersoon, samen met één bediende.      ‘Uw krediet is mijn specialiteit’ is ondertussen de leuze geworden.   Lenen doe je bij Nico!    Nico Andries = Uw specialist voor uw woonkrediet of uw persoonlijke lening.

Nico behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, kredieten,  spaar en beleggingsproducten.  Dit begint op het moment van het aangaan van bijvoorbeeld  een verzekering of een lening.  Hij onderzoekt  welke verzekeringsmaatschappij en/of kredietverstrekker  voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.   Zowel op verzekeringsvlak als op kredietvlak werkt Nico met verschillende maatschappijen, zodanig dat er steeds een gepaste oplossing kan geboden worden.

Daarmee houdt zijn taak niet op, integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staat Nico klaar voor U!

Doordat Nico volledig van nul gestart is in 2005 (zonder overname van portefeuille) bevindt hij zich in de ideale situatie om u een zeer goede service te verlenen.  Elke klant in zijn portefeuille werd persoonlijk benaderd door hem, waardoor hij inzicht heeft in de persoonlijke situatie van elke klant .  Het behoeft geen verdere uitleg dat de service hierdoor optimaal kan afgestemd worden op de behoeften van elke klant, maar dat tevens ook de opmaak van polissen, het wijzigen van polissen en de afhandeling van schadegevallen vlotter kan verlopen.   Bij Nico wordt U behandeld zoals het hoort, en wordt u niet als een ‘nummer’ aanzien.

In Juni 2019  mocht Nico reeds zijn 1200e klant verwelkomen.  Uiteraard is het de bedoeling om op een zelfde manier met uiteraard dezelfde service verder te groeien en aldus ook nieuwe klanten te aanvaarden.

Wenst  U klant te worden?  Bel dan 0486/86.05.43 of 016/81.03.45 of stuur een email naar info@nicoandries.be  voor een vrijblijvende afspraak.  Een nieuwe klant worden is niet moeilijk !  Nico regelt alles voor u !

  • hij neemt  de tijd om u goed te adviseren
  • hij neemt de volledige administratieve rompslomp uit handen
  • hij zorgt voor een onmiddellijke overname en optimalisatie van uw dossier.  Zo voorkomt u gaten of zelfs gelijklopende dekkingen in uw portefeuille.
  • bij schade staat hij garant voor een vlotte en snelle schadeafwikkeling
  • en bovendien houdt hij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Over de website…

Vanaf nu kunt U niet alleen het ruim aanbod aan producten en diensten op het Internet raadplegen, u kunt nu ook uw eigen offerte online aanvragen, en dit zowel voor verzekeringen, leningen als spaarprodcuten.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.