NICO ANDRIES

UW KREDIET = MIJN SPECIALITEIT

Image not available

DKV Belgium wint DECAVI-trofee – Plan IS2000 wordt omgedoopt tot DKV Hospi Premium

Op 27 april 2016 werden voor de 12e keer de DECAVI Niet-levensverzekeringstrofeeën uitgereikt. Deze trofeeën belonen de beste verzekeringsproducten in verschillende categorieën, om zo de transparantie van de markt te verzekeren. De producten werden beoordeeld door een zevenkoppige jury en uitgereikt in aanwezigheid van vicepremier Kris Peeters.

Het Plan IS2000 valt voor de 12e opeenvolgende keer in de prijzen in de categorie ‘Mijn Gezondheid – Verzekering Gezondheidszorgen’. De jury is er opnieuw van overtuigd dat dit product zich van de concurrenten onderscheidt door zijn optimale dekking in een éénpersoonskamer, de toepassing van het globalisatieprincipe van de hospitalisatiefactuur en het gebruiksgemak via de Medi-Card®, het derdebetalersysteem.

Deze overwinning is nogmaals het bewijs dat DKV effectief realiseert waarvoor ze staan: de beste zorgen. Levenslang.

DKV zet deze traditie dan ook verder met de lancering van een volledig nieuw gamma hospitalisatieverzekeringen.

Sinds 11 april 2016 is het Plan IS2000 omgedoopt tot DKV Hospi Premium en zijn er enkele uitbreidingen aan toegevoegd om nog beter aan de behoeftes van vandaag te beantwoorden.

Het Plan IS2000 wordt niet meer gecommercialiseerd, maar met DKV Hospi Premium kan DKV u  opnieuw een topproduct aanbieden.

Verder lanceerden we eveneens DKV Hospi Flexi en DKV Medi Pack. Met deze producten speelt DKV Belgium in op twee belangrijke markttrends:

  • een topproduct met een volledige dekking aan een betaalbare prijs, op basis van kamerkeuze.
  •  een product dat inspeelt op de vervaging van de grens tussen een hospitalisatie- en ambulante verzekering en dus een combinatie is van deze twee waarborgen.